Welkom bij vanMauZ

Marieke ("ze noemen haar ook wel Mauz...") is het gezicht achter de webshops www.vanmauz.nl (voor consumenten) en www.mauzfactory.com (voor winkels). Met de accessoires van vanMauZ maak je je outfit helemaal af! Wij bestaan sinds 2012 en zijn gevestigd nabij de mooie bossen van Oranjewoud in Friesland. Maar… het zou ook zo maar kunnen dat je ons tegen komt in Frankrijk of Zweden. Want door heel Europa hebben we inmiddels meer dan 100 verkooppunten!

Verkooppunten

Team vanMauZ groeit!

vanMauZ groeit, en daarmee ook het team! Sinds 2023 is Elma team vanMauZ komen versterken om samen met Marieke alle dromen en doelen voor vanMauZ te verwezenlijken. Leuk weetje, Marieke en Elma zijn nichtjes! Samen sturen ze team vanMauZ (inpakkers, fotograaf, administratie en extra handjes waar nodig) aan en bruisen ze van de ideeën voor het komende seizoen. Er komen dan ook weer prachtige nieuwe dingen aan komend seizoen!

We love mix & match!

Onze stijl is stoer, uniek, lief en soms een glittertje. De collecties bestaan uit goede basics, veelal in heel veel kleuren. Alle items zijn met zorg samengesteld, met oog voor detail, materiaal en bijzondere designs. De sieraden worden ontworpen en gemaakt in ons eigen atelier. Onze tassen worden gemaakt in ateliers in Italië en India.

Wij geloven in ‘samen(werken)’. Naast ons eigen merk werken we namelijk samen met prachtige Nederlandse merken. Onze kracht: we houden van mixen en matchen! De verschillende collecties zijn namelijk goed met elkaar te combineren.

Goede service en vertrouwen?

Dat is voor ons vanzelfsprekend! Je aankopen worden altijd zorgvuldig verpakt. En cadeaus pakken we natuurlijk mooi voor je in. Voel je van harte welkom om een kijkje te nemen in onze shop en stuur ons gerust een mailtje als je vragen hebt.

Je kunt op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief of instagram

FOLLOW ON INSTA